Vrijwilliger bij Zorgbalans, ook iets voor jou?

Luister je graag naar de verhalen van meneer Van Dijk en vind je het leuk hem de krant voor te lezen? Vind je het leuk om samen met meneer en mevrouw Bot een gezonde maaltijd te bereiden en ze tijdens het eten te begeleiden? Of geniet je meer van het blije gezicht van mevrouw Peerenboom als je haar bezoekt met je hond, zodat ze hem kan aaien?

Onze woonzorgcentra en ontmoetingscentra worden een stuk leuker als jij er bent: onze vrijwilliger. Wij kunnen niet zonder mensen zoals jij, die gezellig een kopje koffie meedrinken, die onze bewoners en clubleden mee naar buiten nemen en nét dat beetje extra aandacht geven. Jij bent als vrijwilliger zeer waardevol voor ons. Daarom heten wij je graag welkom bij Zorgbalans! Ken je Zorgbalans nog niet zo goed?
Lees dan meer over ons op onze website. www.zorgbalans.nl


Dit mag jij als vrijwilliger van ons verwachten

Jouw inzet bij ons moet ook voor jou waarde hebben. Een gezellige middag, (werk)ervaring opdoen en/of een compliment krijgen. Dat maakt het voor jezelf ook heel leuk. 

Wij horen graag wat je interesses zijn, zodat wij een passende activiteit voor je kunnen zoeken. Als vrijwilliger maak je deel uit van een hecht team waar je op kunt bouwen. Iedereen in het team ondersteunt en coacht je, waar nodig. Je krijgt in ieder geval:

•Jaarlijks een feestelijke bijeenkomst

•Een kerstpakket

•Gratis lidmaatschap van het Servicepaspoort en Zorgbalans UIT&THUIS. Hiermee krijg je kortingen op verzekeringen, diensten aan huis, mooie gadgets en leuke uitjes.

In elk woonzorgcentrum en ontmoetingscentrum is een vrijwilligerscoördinator aanwezig, waar je terecht kunt met eventuele vragen.


En dit verwachten wij van jou als vrijwilliger

Wij vragen van onze vrijwilligers betrokkenheid en een goed inlevingsvermogen. Onze bewoners, clubleden en medewerkers, rekenen namelijk op jouw aanwezigheid en inzet. Daarom maken we samen vooraf duidelijke afspraken over de inhoud van jouw vrijwilligerswerk en de tijden waarop je dit wilt doen. Deze afspraken zetten we in ons samenwerkingsovereenkomst.


Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Zorgbalans? Kijk dan meteen waar en welke actuele vacatures wij hebben. Wil je eerst wat meer weten, vul dan het contactformulier in. Een van onze vrijwilligerscoördinatoren neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kun je ook bij een van onze woonzorgcentra of ontmoetingscentra naar binnen lopen en vragen naar de mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!